Marie, Stockholm 

Samtalsterapeut i Psykosyntes och Kundaliniyogalärare

Jag älskar kundaliniyogan för dess djup och jag älskar att leka med ljud, musik. Satya är den kombinationen personifierad, full av musikglädje och själsligt djupt och hen skapar plats för både djup glädje och bubblande gråt... på riktigt.

Jeanette, Ekerö

Hälsopedagog

Med sin lugna och inkännande personlighet skapar Satya en kurs som verkligen passar alla, vare sig man är helt nybörjare eller har spelat mycket förut. Magiskt. 

Robert, Stockholm

Läkare

Hen har en så härlig kombination av lekfullhet, närvaro, spontanitet, lyssnande och glädje som träffar en i hjärtat.

Katja, Lerum

Läkemedelsforskare

Satya gjorde anpassade program för våran grupp som möjliggjorde för alla att vara med, både nybörjaren och de med mer yogaerfarenhet. Instruktionerna var enkla att följa. Uppskattade också att Satya gav individuell feedback på ett trevligt sätt och beskrev hur övningarna påverkade kroppen och var det skulle kännas. Jag kan varmt rekommendera Satya - hen är en inspirerande instruktör som ger deltagarna mersmak för yoga.

Johan, Stockholm

Integrativ terapeut, Yogalärare

Satya är en unik lärare med ett genuint djup, kunskap, värme & humor. Allt från lek och skratt till skön vila uppstår på Satyas klasser. Jag är tacksam för att ha träffat denna fina person i mitt liv.